PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

Privaatsuspoliitika teavitab teid sellest, kuidas seeniortennis.ee veebilehe keskkond kogub, töötleb ja jagab isikuandmeid (andmeid) ning selgitab nende kogumise eesmärki.

Privaatsuspoliitika lähtub andmekaitse üldregulatsioonist (GDPR – General Data Protection Regulation). Privaatsuspoliitika eesmärk on kaitsta kasutajate privaatsust kooskõlas Eesti Vabariigi seaduste ning Euroopa Liidu õigusaktidega.

Veebilehe seeniortennis.ee privaatsustingimused reguleerivad  isikuandmete korrektse töötlemise ja kaitse vastavalt kehtivatele õigusnormidele.

MÕISTED

Isikuandmete töötlemine hõlmab kõiki tegevusi, mis on seotud veebilehe kasutajate (edaspidi kasutajad) isikuandmetega, sealhulgas andmete kogumine, töötlemine, salvestamine, parandamine või kustutamine. Kasutajad hõlmavad kõiki isikuid, kes külastavad veebilehte.

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

Kinnitades privaatsustingimused annad õiguse andmete töötlemiseks kooskõlas käesolevate privaatsustingimustega.

  • veebilehe külastatavuse statistika – Google Analyticsi abil.

ISIKUANDMETE KASUTAMINE

Seeniortennis.ee kasutab isikuandmeid:

  • Seeniortennis.ee kasutab veebilehe külastatavuse statistikat veebilehe kasutajakogemuse parendamiseks.

Isikuandmete edastamine kolmandatele isikutele:

Kolmas isik on seeniortennis.ee lepingupartner, kes töötleb isikuandmeid ja kelle toote või teenuse abil pakub veebilehe kasutajale teenuseid.

Seeniortennis.ee kasutab igapäevaseks tegevuseks kolmandaid isikuid, kes pakuvad:

  • Google – veebilehe kasutusstatistika analüüsi;

LINGID TEISTELE LEHTEDELE JA MANUSTATUD SISU

Mõnedel lehekülgedel võib olla viiteid teistele veebilehtedele või sisaldada manustatud sisu. Tehniliselt öeldes külastate manustatud sisu tarbimisel teist veebilehte, millel kehtivad selle konkreetse veebilehe enda tingimused. Nendel lehtedel võib koguda andmeid teie kohta, asendada küpsiseid või edastada teie andmeid kolmandatele osapooltele. Oluline on tutvuda nende veebilehtede eraldi privaatsustingimustega, et mõista, kuidas nad teie andmeid koguvad ja töötlevad.

KÜPSISED

Seeniortennis.ee veebilehel kasutatakse küpsiseid, eesmärgiga tagada parem kasutajakogemus.

Küpsis on väike tekstifail, mille veebibrauser automaatselt salvestab kliendi kasutatavasse seadmesse. Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas klient veebilehte kasutab, eesmärgiga muuta veebilehe kasutamine isikupärasemaks ja kasutajasõbralikumaks. Küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate, näiteks Google’i ja Facebooki, poolt. Oluline on märkida, et küpsisefailid ise ei ole arvutile ohtlikud.Küpsiseid on kahte tüüpi:

  1. Püsivad küpsised on küpsised, mis salvestatakse kasutaja arvuti küpsiste faili püsivalt. Neid võidakse kasutada näiteks selleks, et ära tunda kasutajat, kui ta korduvalt veebilehte külastab, ning kohandada veebilehe sisu vastavalt kasutaja vajadustele või koguda statistilisi andmeid. Püsivad küpsised võimaldavad pakkuda paremat kasutajakogemust ja kohandada veebilehe funktsionaalsust vastavalt kasutaja eelistustele
  2. Seansiküpsised on ajutised küpsised, mis kustuvad, kui kasutaja lahkub veebilehelt või sulgeb veebibrauseri. Neid küpsiseid võidakse kasutada veebilehe teatud funktsioonide, näiteks teenuste või toodete taotlemise võimaldamiseks. Seansiküpsised aitavad ajutiselt salvestada kasutaja eelistusi või seansi käigus tekkivat teavet, tagades sujuva ja isikupärastatud kasutuskogemuse.

Küpsised võimaldavad koguda teavet selle kohta, kuidas veebilehte kasutatakse, et seda muuta isikupärasemaks ja kasutajasõbralikumaks. Lisaks aitavad küpsised koguda kasutajastatistikat, mis aitab parandada veebilehe toimivust ning võimaldab eesmärgipärasemat turundustegevust.

Kui kasutaja veebilehitseja seadetes on küpsised lubatud, loetakse teda küpsistega nõustunuks. Enamik veebilehitsejaid lubavad vaikimisi küpsiste säilitamist kasutaja seadmes. Kasutaja saab küpsiste kasutamise oma seadmes keelata või kustutada, muutes veebilehitseja vastavaid seadeid. On oluline märkida, et küpsiste mittekasutamisel võib veebileht mitte korrektselt toimida.

Seeniortennis.ee kasutab Google Analytics teenust kasutusstatistika kogumiseks, sealhulgas andmete kogumiseks külastatud alalehtede, külastusaja ja muu statistika kohta.

Tasub märkida, et Google Analytics võib koguda andmeid kasutajate aktiivsuse kohta ka ilma küpsisefaile kasutamata. Selleks, et Google Analytics ei koguks andmeid, võite oma seadmesse paigaldada Google Analytics’it blokeeriva rakenduse, näiteks “Google Analyticsist loobumise brauserilaiend  ehk inglise keeles Google Analytics Opt-out Browser Extension “.

 

Scroll to Top